След година отсъствие: Съпругата на Ким Чен Ун се завърна

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун се върна под прожекторите, съпругата му също

Съпругата на Ким Чен Ун се завърна. Ри Сол Джу, която повече от година беше далеч от прожекторите, най-накрая се появи. За всеобща изненада, съпругата на лидера на Северна Корея пристигна на едно от най-големите тържества в страната и изгледа с интерес концерта, посветен на годишнината от рождението на Ким Чен Ир.

Последните 13 месеца съпругата на Ким почти не се е появявала в обществото. Имаше спекулации относно здравето и живота й, като дори се твърдеше, че може би има и здравословни проблеми. Слуховете носеха още, че може би е бременна отново, или двамата са в процес на развод.

Появата на двойката разсея слуховете, че Ким е починал, а съпругата му бременна. Смята се, че тя е избягвала умишлено публичност, за да се справи с други предизвикателства–коронавирус и грижите за трите им деца. Пандемията официално не е засегнала Северна Корея, но мнозина вярват, че действителността е съвсем различна. И всъщност лидерът на страната крие броя на заболелите там.

Ри Сол Джу и Ким имат три деца, но подробности за тях не са известни. Не се знаят нито годините им, нито къде учат. Ким пази в строга тайна личния си живот като държи роднините си далеч от прожекторите. Повече от три години например се смяташе, че е убил леля си и чичо си заради разногласия. С огромна изненада медиите миналата година заснеха лелята на Ким с него по време на гала събитие. Тогава двамата заявиха, че нямат проблеми, а оттеглянето на възрастната жена е свързано най-вече с нейни здравословни проблеми.

Съпругата на Ким Чен Ун се завърна след година отсъствие сн. Ройтерс

Съпругата на Ким Чен Ун се завърна след година отсъствие сн. Ройтерс

Що се отнася до сестра му, която също бе доста време в изолация, оказа се, че причината не е загубено благоволение. Сестрата на Ким продължава да е идеолог на работническата партия, но подобно на снаха си, тя също се е изолирала от обществения живот, за да се предпази..

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар