Ким Кардашиян е подала молба за развод

Ким Кардашиян е подала молба за развод с Кание Уест след шест години и половина брак, съобщи Асошиейтед прес, като цитира съдебна справка. Искът бележи предстоящия край на един от най-известните и публични звездни брачни съюзи на двадесет и първи век.

Споделено попечителство

Риалити тв звездата и хип-хоп и моден феномен имат четири деца, небивала слава и огромно богатство, което да делят. Кардашиян иска споделено попечителство върху децата. В съдебните документи се посочва, че предбрачният договор ще определи как ще се подели имуществото на двойката.

Непреодолими различия

Непреодолими различия са изтъкнати като причина за молбата за развод, в която не е посочена дата на раздялата на двойката. Ким и Кание започват връзка през 2012-та година и първото им дете се ражда през 2013-та година. По-късно същата година Уест предлага брак на любимата си от екрана на празния бейзболен стадион на "Сан Франциско Джайънтс". Двамата се ожениха на 24-ти май 2014-та година на церемония в ренесансова крепост във Флоренция, Италия. Началото на края на брака им настъпва, след като през септември миналата година бе обявено, че риалити тв шоуто, с което Ким и роднините й се прочуха "Keeping Up With The Kardashians'' спира през 2021-ва година след 14 години в ефир. Бракът с Ким е първи за Уест, който е на 43 години и трети за Кардашиян (40 г.). Макар да не бе дълъг, той надмина прогнозите на циниците, които предричаха бърз крах на съюза между две толкова егоцентрични личности. Кардашиян се омъжва за първи път, когато е на 19 години през 2000 година за музикалния продуцент Деймън Томас. Развеждат се през 2004-та година. През 2011-та година тя се венча за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията бе излъчена в два специални епизода на семейното тв шоу. След по-малко от три месеца Ким поиска развод. През 2012-та година, преди все още да е сложила край на брака си, тя започна връзката си с Уест, с когото се познават отдавна и който я възпява в песните си. [caption id="attachment_658301" align="aligncenter" width="293"]Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат сн. Инстаграм Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат сн. Инстаграм[/caption] От развода с Хъмфрис Кардашиян ползва услугите на известната бракоразводната адвокатка Лора Уасер, която защитава интересите на звезди като Анджелина Джоли, Джони Деп и Бритни Спиърс и е известна като "кралицата на разводите". Тя е внесла иска на Кардашиян в съд в Лос Анджелис в петък, предават от life.dir.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)