Юксел Кадриев се ожени тайно в Гърция

Гласувайте за статията
Новинарят от Би Ти Ви за втори път надяна брачната халка

Неочакван обрат е настъпил във връзката на едно от най-емблематичните лица на Би Ти Ви Юксел Кадриев с гръцката му любов Мария – разкрива в. „Уикенд“. 47-годишният водещ на новините се е оженил тайна за богатата гъркиня, а на безимения му пръст на лявата му ръка вече блести брачна халка – отбелязва изданието.

В края на миналата година 35-годишната блондинка поискала да сложи край на връзката им, тъй като не виждала перспектива в нея. Година и половина водещият въртеше тайна любов с изкусителната гъркиня и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му.

Макар че гони 50-те, разведеният Юксел Кадриев бил хлътнаш до уши по красивата Мария. През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолация. Разстоянието от София до Солун обаче се оказало препъникамък за връзката им и гъркинята поискала да се разделят. Чувствителният Кадриев изпаднал в депресия и започнал да излива чувствата си в стихове. Това трогнало чувствителната Мария и я върнало при любимия й, който пък моментално й предложил брак. Оженили се тайно в Гърция, а Юксел вече носи брачна халка на ръката си. Това се видя и по време на гостуването му в предаването „Търси се“ по Би Ти Ви, в което той гостува навръх Свети Валентин.

Юксел отново е семеен мъж

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар