Принцеса Йожени показа бебето (Вижте малкия сладур)

Принцеса Йожени показа малкия Филип сн. Инстаграм
0

Принцеса Йожени показа малкия Филип

Принцеса Йожени показа новородения си син. Филип е деветият внук на кралица Елизабет. Първото дете на принцесата и съпругът й Джак Бруксбанк се появи на бял свят на 9-ти февруари.

30-годишната Йожени сподели радостта си от появата на малчугана с черно-бял кадър на ръчичката на бебето в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Малко по-късно тя обяви и името му – Филип. Името е избрано като уважение към дядото на принцесата, херцог на Единбург и съпруг на кралица Елизабет Втора, писа „Хелоу магазин“.

Принц Филип е роден на 10-ти юни 1921-ва година на гръцкия остров Корфу. Той е наследник на кралските фамилии на Гърция и Дания. Първата среща на Филип и бъдещата кралица Елизабет е през 1934 година-та по време на сватба в монархическите среди. Любовта пламва през 1938-ма година, когато Елизабет е само на 12, а красивият принц е на 17.

Двамата се женят през 1947-ма година, като Филип се отказва от правата си да наследи гръцкия или датския трон. Титлата, която получава след брака, е „Негово Кралско Височество принц Филип, херцог на Единбург“.

Презимето на бебето ще бъде Стамп, писа „Дейли мейл“. То пък е свързано със Стамп Бруксбанк, управител на Английската банка в средата на 18-и век, който е пра-пра-прадядо на съпруга на принцеса Йожени.

Родителите публикуваха няколко семейни снимки, на които държат бебето, увито в пелени. Принцеса Йожени е облечена с широка рокля, с която явно се чувства удобно, възстановявайки се от раждането.

Принцеса Йожени показа малкия Филип сн. Инстаграм
Принцеса Йожени показа малкия Филип сн. Инстаграм

Снимките са направени от акушерката им по време на домашно посещение. Малкият Филип е единадесетият претендент за короната засега. Но след раждането на второто дете на Меган и Хари ще отиде с едно място назад., предават от ladyzone.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.