Алла Пугачова се пусна по къси панталонки (Показа стройни крака, на с набръчкани колене – Снимки)

Алла Пугачова се пусна по къси панталонки (Показа стройни крака, на с набръчкани колене – Снимки)
2 (40%) 1 vote

Примадоната младее, но набръчканите й колене издават истинската й възраст

За Алла Пугачова и нейните любовни романи се носят легенди, но тя стана истински щастлива само след среща с Максим Галкин. Двойката е заедно от 19 години и изглежда, че изобщо не планират да се раздели. А знаменитостите отглеждат две прекрасни деца – седемгодишните близнаци Лиза и Хари.

В своя Instagram Галкин често публикува снимки с Алла, възхищавайки се на нейната неувяхваща красота. И така, наскоро той сподели снимка, на която певицата позира в къс черен тоалет, позволявайки й да се видят стройните й крака в целия им блясък.

Снимка: Инстаграм

Срещнахме се в танца – и танцуваме и до днес.“ – надписа снимката Галкин.

Примадоната обича да се издокарва като младо момиче, но набръчканите й колене издават истинската й възраст, иначе краката й са доста стройни за жена на 71

В коментарите феновете на звездната двойка започнаха да се възхищават колко млади и хармонични изглеждат, но имаше и такива, които сметнаха за необходимо да изтъкнат,че такова „откровено” облекло на Алла е неподходящо за нея: „На колкото повече години става, толкова по-къси тоалети носи. “,„ Красиво, но шортите са малко къси, време е да помислите, преди да облечете това “,„ нищо не може да скрие коленете ви с бръчки “, са само част от негативните коментари в социалната мрежа, предават от stars.clutch.net.ua.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар