70-годишната Джейн Сиймор влиза с дрехите си от 17-годишна

Джейн Сиймор разкри тайната на перфектната си форма. 70-годишната актриса, все още тежи толкова, колкото е тежала като 17-годишна. Звездата, която навърши 70 години преди дни, даде интервю за "Loose Women", в което каза как точно е успяла да запази фигурата си перфектна през цялата си кариера. Бившето момиче на Бонд сподели, че една от нейните тайни е, че практикува пилатес, а другата е, че се храни само по веднъж на ден. Освен това Джейн, която нашумя най-вече с ролята си в сериала "Доктор Куин лечителката" сподели, че си доставя наслада като пие по чаша вино, комбинирайки го с черен шоколад.

Без диети

Въпреки че Сиймор казва, че се опитва да се поддържа във форма, като тренира редовно, тя настоява, че никога не е пазила диети и че вярва в теорията за умереност в храненето.

Умерено хранене

Джейн разказа: "Разхождам се на плажа, правя пилатес... Опитвам се да се храня здравословно, но никога не съм пазила диети или нещо подобно. Всичко да е умерено, това работи при мен". Обсъждайки режима си с едно хранене на ден, тя казва: "Започвам деня си с чаша кафе, обикновено забравям да ям до обяд. Понякога закусвам сурови моркови или целина. После някъде към 14 часа обядвам, а вечер пия само чаша вино и хапвам черен шоколад". Тя добавя: "Чувствам се удобно в кожата си. Днес тежа същите килограми, на които бях в балетното училище, когато бях на 17". Джейн дори се шегува, че внучките й се опитват да крадат дрехи от гардероба й. Тя казва: "Едната от тях е по-висока и обича да разглежда и да пробва дрехите в гардероба ми. Особено впечатлена е от официалните ми рокли".

За пандемията

Сиймор споделя и за начина си на живот на фона на пандемията, казвайки: "Стоя си вкъщи, не стъпвам в Холивуд".

Козметични подобрения

Джейн наскоро заяви пред "Daily Mail", че винаги е избягвала козметичните подобрения и операции. Тя каза: "Аз нямам ботокс или филъри, защото лицето на една актриса трябва да може да се движи в мимики. Никога не съм се подлагала на пластични операции, а все още се чувствам секси. Това, което дава блясък на моята възраст, е че съм здрава и че се чувствам комфортно в собствената си кожа, вместо да се вманиачавам в годините си". [caption id="attachment_658236" align="aligncenter" width="240"]Джейн Сиймор разкри как поддържа перфектната си форма сн. Инстаграм Джейн Сиймор разкри как поддържа перфектната си форма сн. Инстаграм[/caption] Актрисата разкрива, че тайната на младежкия й външен вид се дължи най-вече на нейната "твърда самодисциплина". Тя добавя, че менюто й включва зеленчуци, постна риба или малко парче пиле, понякога много тънка нетлъста пържола, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)