Лили Иванова се ваксинира тайно

Лили Иванова се ваксинира тайно
4 (80%) 2 votes
Лично здравният министър Ангелов убедил естрадната ни прима да се имунизира срещу Ковид-19

Естрадната легенда Лили Иванова е сред първите звезди на родния шоубизнес, които си поставиха ваксина срещу Ковид-19 – пише в. „Уикенд“, като се позовава на хора от най-близкото й обкръжение. Макар че е бивша медицинска сестра, заради напредналото си ЕГН Лили имала известни колебания и не била сигурна, че за нея това ще е добър вариант – отбелязва изданието.

81-годишната певица се допитала до здравния министър Костадин Ангелов, който бди над здравето й. Двамата имат топла приятелска връзка от няколко години. Както е известно, той бе първият ваксиниран срещу коронавирус човек у нас. След като обсъдили заедно всички „за“ и „против“, проф. Ангелов я убедил, че рисковете след инжектирането са нищожни и певицата няма никакви противопоказания да се ваксинира.

В първите дни на март Лили трябва да си инжектира втората доза от ваксината, за да завърши имунизационния курс. За късмет на певицата, досега тя не проявила никакви нежелани реакции, освен че за около 2-3 часа била с леко повишена температура и имала лека болка от убождането.
Приятелството между Лили и професорът датира от години. Сближили се, след като бившият шеф на Александровска болница помогнал на певицата в труден за нея момент, с което спечелил нейното доверие и признателност.

Лили е вече сред ваксинираните българи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар