Меган Маркъл и принц Хари се отказаха официално от кралския живот (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора премахна Меган Маркъл и принц Хари от всички кралски патронажи

Днес стана ясно, че кралица Елизабет Втора е премахнала принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от всички кралски патронажи. Новината бе потвърдена тази сутрин от Двореца в изявление, което гласи:

Потвърждение

„Всички са натъжени от тяхното решение, но херцозите ще останат обичани членове на кралското семейство“. Това означава, че Хари и Меган са решили да не се завръщат към кралските си задължения и привилегии след годината, която имаха за размисъл.

Двамата са решили да оповестят решението си пред кралицата около месец по-рано от предвиденото. Те изненадаха всички през март миналата година, когато обявиха, че се оттеглят от кралските си задължения и привилегии и са решили да се преместят да живеят в Канада заедно с малкия Арчи.

Няколко месеца по-късно тримата се преместиха отново, но този път в САЩ, а преди дни обявиха, че очакват второто си дете.

Меган Маркъл и принц Хари се отказаха официално от кралския си живот сн. YouTube

Меган Маркъл и принц Хари се отказаха официално от кралския си живот сн. YouTube

Говорители на Хари и Меган също пуснаха изявление от тяхно име. „Както е видно от работата им през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават отдадени на дълга си към Обединеното кралство, а и към целия свят и искат да продължат да помагат на организациите, на които са помагали и до момента, независимо, че вече няма да изпълняват официални роли. Всички ние можем да живеем, за да служим на хората. Тази служба е универсална“,  се казва в него, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар