Галка от Каризма се пусна полугола: Търси си нов мъж! (още подробности)

Галка от Каризма се пусна полугола: Търси си нов мъж! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Галка от Каризма си търси мъж!

Певицата Галя, прочула се като дуетната половинка на Миро от „Каризма“ и с последното си участие в „Като две капки вода“, разбуни духовете в социалните мрежи.

Галка от Каризма

Галка от Каризма си търси мъж полугола

Изпълнителката разгорещи страстите със снимки, на които позира по бельо. То е дантелено и черно, а отгоре тя позира с разкопчана бяла риза. От придружаващия текст става ясно, че „фотосесията“ датира от празника на влюбените – Свети Валентин.

На снимките Галка от Каризма държи чаша червено вино и показва букет от червени рози, които по всяка вероятност е получила за празника. Не за първи път певицата, която изненадващо се прибра в България, се показва полугола.

Миналата година тя показа своя секси снимка от корица на списание от времето на „Каризма“. Във Великобритания, където живее от години, тя имаше гадже, от което обаче няма и следа на снимките в деня на влюбените.

Тексът към полуголите снимки също навежда на мисълта, че Галка е отново сама. „Получихте ли съобщение за Св. Валентин от човека, когото очаквахте ? Да ? Супееер, браво. Не ?! Е, имам чудесна новина за теб ?

Време е да продължиш живота си, без да поглеждаш назад…. Колко Освобождаващо“, пише Галя, която очевидно си търси нов мъж гола.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар