Кеф: „Стани богат“ се завръща, този път по Би Ти Ви! (виж тук)

Гласувайте за статията

Отново ще гледаме любимото си „Стани богат“!

След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат” отново се завръща. Българската версия на световноизвестната игра “Кой иска да бъде милионер?”, създадена от британската компания “Celador”, ще се излъчва. Но не в ефира на Нова телевизия, където бе на екран цели 14 години, нито пък по БНТ1, където бе за кратко.

Стани богат

„Стани богат“ се завръща отново

Емблематичната викторина се мести в ефира на bTV с нов продуцент, който на този етап не е известен. Водещ на популярната игра няма да бъде Ники Кънчев, а актьорът, който нашум като мафиота Джаро от кримисериала “Под прикритие” Михаил Билалов.

Голямата награда, за която ще се борят многознайковците, отново ще е 100 000 лева – сума, която нито един участник не можа да спечели. Първоначално феновете на тв играта обвиняваха Джаро, че дава грешна информация на участниците и допуска грешки в ефир.

Вместо да разведри обстановката и напрегнатия участник, седнал на стола на богатството. Джаро още повече го гипсирал. Най-наблюдателните зрители дори забелязаха, че актьорът помага на участниците, когато са напът да маркират грешен отговор.

“Аз съм длъжен да ти напомня, че имаш три жокера”, “Мисля, че е време да потърсиш помощ”, “Аз ще те посъветвам на този въпрос да използваш жокер”, са част от подхвърлянията му, припомня вестник Уикенд. Остава загадка как bTB са успели да измъкнат състезателното шоу под носа на Нова.

Според запознати шоуто е взето по настояване на един от новите началници в частната медия, който преди това работел за продуцентската компания на Нико Тупарев. Не е ясно и кой ще е новият продуцент на играта, след като досегашните ползватели на лиценза “Олд скул” са сменени.

Шоуто пък ще стартира или през лятото, или през есента. Според запознати ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа, както беше по БНТ1.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар