Ето какво любовно послание написа Стефан Щерев на бившата си Ирмена Чичикова! (виж тук)

Гласувайте за статията

Стефан Щерев и Ирмена Чичикова още имат чувства един към друг!

Актьорите Стефан Щерев и Ирмена Чичикова за първи път коментираха публично раздялата си след 13-годишна връзка в „Черешката на тортата“. Двамата така и не обясниха защо са се разделили, след дълъг живот под един покрив, но явно са останали приятели и не само.

Ирмена Чичикова

Ирмена Чичикова още се вълнува от присъствието на Стефан Щерев

Чичикова, която домакинстваше в епизода на Черешката в четвъртък вечер, помоли гостите да й напишат послание на пакетчета от чай-обичай, която поддържа от 20 години със своите приятели.

Щерев обаче отказа да прочете пред камерата думите към бившата си спътничка в живота. Тя обаче бе видимо доволна от написаното, а се видя, че посланието гласи: „Докато те познавам, ще те обичам“!

Преди близо три години, когато стана ясно, че двамата са разделени, Щерев, който води в националната телевизия бе забъркан в афера с друга телевизионерка. Той обаче обяви, че не е предлагал брак на Яна Грудева и двамата са само колеги.

Грудева оттогава почти изчезна от публичното пространство и социалните мрежи. Зрители пък заподозряха, че измъчения вид на Ирмена се дължи на липсата на Щерев около нея.

Тя е изключително слаба, а фенове на Черешката видяха и тъга в очите й. Явно Чичикова по-трудно се съвзема от разлъката с колегата си за разлика от Щерев, който дори е пуснал корем.

Източник: hotnews.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар