Лъсна голяма тайна от личния живот на Николай Банев

Гласувайте за статията

Лъсна голяма тайна от личния живот на Николай Банев

Името на Николай Банев стана причината за голям скандал в парламента. Но в случая не става въпрос за подсъдимия олигарх, а за сина му, който носи неговото име. Банев-младши от години е преустановил всякаква връзка с баща си.

Той бе предложен за член на районната избирателна комисия във Варна. Наследникът на олигарха ще брои гласовете на идващите парламентарни избори. Това съобщи от трибуната в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Маноил Манов.

Той припомни, че баща му е сочен са спонсор на социалистите.

Хора от обкръжението на Банев-младши веднага натъртиха, че баща и син отдавна са смразени.

Скандалният олигарх дори не бил поканен през 2018 г. на сватбата на наследника си, който живее във Варна.

„Честито! Малко са идиотите, които не канят на сватбата си тези, които са ги пръкнали… Дано да имаш и щастливи дни. Съмнявам се!“ – това написал Банев на сина си в деня на сватбата му.

Николай Банев-младши губи майка си Дочка, когато е едва на 11 години. След няколко години е осиновен от новата съпруга на баща си Евгения и пратен да учи в чужбина. Момчето обаче е наясно с мъката, която Евгения причинява на майка му в последните й дни.

През април Николай се разсиновява от Евгения Банева. Въпреки съвета на адвокати, че не е добре да го прави, защото така няма да е наследник и на Евгения, той не се отказва от решението си.

„Ще идеш в деветия кръг на ада“ – пише Банев на сина си, след като научва за желанието му, съобщава Хотарена.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар