Гергана Гунчева искала 400 бона за къщата си (Защо водещата обявила дома си за продан?)

Гласувайте за статията

Гергана Гунчева показа дома си в „Черешката на тортата“

Близо 400 хиляди лева са искали бившата Мис България – Гергана Гунчева, и мъжът й – Петър Бакърджиев, за своята къща в софийското село Горна Малина, която показаха в „Черешката на тортата“.

Домът им е бил обявен за продан, след като семейството става жертва на обир, подшушнаха пред „Уикенд“ брокери на недвижими имоти. Офертата била в сила цяла година, но така и не се намерил купувач.

Обява за продан

Обявата, че къщата на Гергана и Петър се продава, е била по всички сайтове за имоти само допреди няколко месеца. Семейството много обичало дома си, но решило да се отърве от него, след като бе нападнато от нагъл крадец навръх Нова година през 2019-та.

Тогава самият Петър разказа, че селото е тероризирано от мъж, който живее там. Всички знаели кой е, бил лежал в затвора 3 години, през които нито един дом не е бил ограбен и в Горна Малина се живеело изключително спокойно. След като обаче пуснали на свобода престъпника, кражбите отново започнали.

Обир

Къщата на Гери и Петър била обрана, докато семейството посрещало Нова година извън селото. Връщайки се в Горна Малина, родителите и двете им деца намерили дома си обърнат с главата надолу.

Били изчезнали бижута на Гери, техника и дори играчки на децата. Едното от тях попитало полицаите дали ще хванат крадеца, за да му върне играчките. Къща на съседна улица също била обрана. И макар че спортният журналист разказа без притеснение за обира в дома си, повече от две години по-късно не е споменал крадецът да е заловен.

Връщане в града

Това навежда на мисълта, че е възможно престъпникът да е останал на свобода и да е продължил с набезите си в чуждите къщи. Вероятно именно това е накарало семейството да се замисли за връщане в града с идеята, че е малко по-сложно да те ограбят, ако живееш в апартамент на висок етаж, отколкото в едноетажна къща.

Чакане на купувач

Според източници на „Уикенд“, Петър и Гергана месеци наред са чакали купувач за къщата, но така и не са го дочакали. От това, което показа в „Черешката“ бившата Мис, която към момента е водеща на спортните новини в Нова тв, става ясно, че имотът е обширен, удобен и много уютен. Освен това е почти нов – семейството го е построило по свой план и се е нанесло в него през 2016-та година.

Солена цена

Къщата е с широка дневна, камина, приятно обзавеждане, официално е едноетажна, но подпокривното пространство е оформено като втори етаж, разделен на стаи със скосения на таваните. Заради всички удобства цената, която семейството поставило, била доста солена – близо 200 хиляди евро или почти 400 хиляди лева.

Гергана Гунчева и съпругът й искали почти 400 хиляди лева за къщата си в село Горна Малина сн. YouTube

Гергана Гунчева и съпругът й искали почти 400 хиляди лева за къщата си в село Горна Малина сн. YouTube

Така и не се намерил купувач, готов да плати толкова много, пък макар и за нова къща, строена от две тв звезди. Към днешна дата обявата за продажбата на имота е свалена. Семейството явно най-после се е успокоило след обира и е решило да остане в селото. Нищо чудно и крадецът да е изчезнал в търсене на по-доходоносни селища, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар