Парис Хилтън ще се омъжва за Картър Реум

Парис Хилтън е сгодена! Богатата наследница и Картър Реум ще се женят, след като бизнесменът е пандал на едно коляно и е получил отговор "Да". Щастливата новина беше съобщена навръх 40-ия рожден ден на Хилтън, като предложението е направено на 13-ти февруари. Двойката е заедно повече от година, като през последните няколко месеца се заговори, че Парис дори започва да мисли за деца. Хилтън казва, че през последната година е помислила върху много неща.  "Като човек, който пътуваше постоянно, сега имах възможността да остана у дома и да оценя това, което е важно за мен. Връзката ми и времето с Картър бяха подарък", споделя тя, като добавя, че е развълнувана за следващата глава от живота си.

Истинската Парис

От своя страна, Реум казва, че е имал възможността да опознае истинската Парис, благодарение на изолацията. "Не мога да опиша колко съм щастлив, че именно тя ще бъде моята бъдеща съпруга и партньор. Тя блести с човещина, работна етика, уникалност, а гласът й прави света едно по-добро място", допълва бизнесменът. За годежа Хилтън беше облечена в бяла рокля на "Retrofête" с дълбоко деколте и дълга цепка. Тя допълни визията с корона от "Loschy" и блестящи ръкавици без пръсти. Бъдещият младоженец също заложи на белия цвят, като се облече в костюм от две части, допълнен с ниски бели обувки.

Годежен пръстен

Що се отнася до годежния пръстен, той е истинско произведение на изкуството. Дизайнът е на Джен Досет, който е правнук на френския бижутер Луи Картие, основател на известната марка "Cartier". Хилтън сподели видео в своя канал в YouTube, в което се вижда процесът по създаване на пръстена. Според "InStyle", бижуто дори носи името на Парис, а цената му се оценява на 2 млн. долара. "Когато намериш своята сродна душа, няма нужда да знаеш каквото и да било. Ти просто го усещаш. С любовта на живота ми сме заедно от първата ни среща и за рождения ми ден той организира специално пътешествие до тропически остров. Когато отивахме на вечеря на плажа, Картър ме заведе до една кабана, украсена с цветя и падна на едно коляно. Каза "Да" завинаги", написа Парис под публикацията в Инстаграм. [caption id="attachment_658007" align="aligncenter" width="254"]Парис Хилтън каза заветното "да" с пръстен за 2 милиона долара сн. Инстаграм Парис Хилтън каза заветното "да" с пръстен за 2 милиона долара сн. Инстаграм[/caption] След като предложението е било прието, двойката се е насладила на специална вечер със семейството. Към бъдещите младоженци са се присъединили сестрата на Хилтън - Ники, както и братът на Картър - Кортни Реум, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)