Деми Ловато с тежки здравословни проблеми след свръхдозата през 2018-та година (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деми Ловато останала с мозъчно увреждане след злоупотребата с опиоиди и фентанил

Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018-та година е получила три инсулта и инфаркт, и е останала с мозъчно увреждане, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Филм

Новият документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от свръхдозата, която едва не я уби.

„Получих три инсулта. Получих инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала още 5-10 минути живот“, казва Деми Ловато в откъс от филма „Да танцуваш с дявола“, който ще бъде пуснат в YouTube на 23-ти март.

Нови разкрития

Деми Ловато е говорила искрено за пристрастяването си към наркотици и алкохол, но тя каза, че филмът разкрива много неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата й и напрежението, което е довело до нея.

През 2018-та година бившето дете звезда беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди това тя издаде песента си „Sober“ (трезв), в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание.

В интервю в интернет певицата каза, че е чувала различни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.

В миналото Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава й поставят диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори също за травматични преживявания в живота й и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия.

Деми Ловато останала с мозъчно увреждане след злоупотребата с опиоиди и фентанил сн. Инстаграм

Деми Ловато останала с мозъчно увреждане след злоупотребата с опиоиди и фентанил сн. Инстаграм

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020-та година на церемонията за наградите „Грами“. Сега тя е говорителка на апликацията Talkspace за психично здраве, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар