Джулия: Връща се старият поп фолк, рапът вече не се търси! (виж тук) Преглеждания: 959

Джулия си спечели гнева на рапърите
0
Оценете този post

Джулия смята, че рапът вече минава от мода!

Джулия е една от най-популярните звезди на попфолка. Чаровната изпълнителка на „Пайнер“ направи силен дебют и бързо се изстреля в музикалните класации. Заедно със съпруга си Кристиан Кирилов, известен като Митака от хитовия сериал „София ден и нощ“, са партньори както в живота, така и на сцената.

Джулия
Джулия си спечели гнева на рапърите

Как двамата изкарват времето на изолация вкъщи по време на пандемията, какви нови проекти обмислят и ще се увеличи ли щастливото семейство с още един или двама членове, тя разкрива пред вестник „България Днес“.

– Започвате новата 2021 година с нова хитова песен – „Ножът“. Повече песни или по-малко и по-качествени е рецептата за успеха?
– Тенденцията при мен е да пускам песни по-рядко. Това е така, защото залагам на качеството и си ценя труда. Влагам си душата в песните да бъдат качествени продукции. Завършила съмнародно пеене и от втори клас тръгнах на частни уроци по народна музика и пиано. Гледах много сериозно на музиката и съм против пускането на песни от един изпълнител през 2-3 месеца, защото става пренасищане и ненужно застъпване. Дори с риск да е по-рядко. Ето, през 2020 г. съм издала само една песен. Така се стекоха обстоятелствата, но тя и до ден днешен се слуша, харесва и поръчва. Дори с тази песен съм номинирана за фолкидол на 2020-а. Затова пускам песни със самочувствието, че наистина са качествени.

– Как минава изолацията в условията на чувствително намаляла работа?
– Прекалено много си починахме. Чакаме заведенията отново да отворят. Тази година обещава да е много продуктивна. Имам приготвени поне 3-4 песни, които ще излязат.

– Значи се завръщате с гръм и трясък?
– Да, определено. Имам какво да дам на моите почитатели.

– Каква музика предпочитате да правите?
– Обичам балади и искам да създавам такива песни, но залагам на парчета, каквито им се слушат на хората. Имам една балада, но тя е от първите ми песни и оттогава не съм пускала бавна песен. Ще го караме по-весело, с дискотечни парчета. Стига толкова с баладите.

– Промени ли се фолкът в последно време? Има дуети на фолкизпълнители с рапъри например.
– Времето на тази промяна според мен даже мина и хората търсят старото звучене на попфолка от едно време. Онова, което идва като мотиви от сръбската музика. Истинският, стар попфолк много липсва на хората и започва ударно да се завръща. Дори модерното, което се смесва с рапърски черти, вече не се толерира толкова. Така че аз вървя в тази посока с истинското пеене без компютърна обработка. Хората го оценяват и ако нещо е направено качествено, се приема. Не съм експериментирала да правя нещо „модерно“ и това винаги се е оценявало от публиката.

– Имате много стабилен партньор и на сцената, и в живота. Как са нещата при вас с Кристиян?
– Много добре и спокойно си прекарваме времето в пандемията. Подкрепяме се един друг. Когато затвориха дискотеките, не се чувствах много добре изведнъж да остана без участия, особено като съм свикнала да имам 15-16 на месец. Заедно сме си, вършим си останалите ангажименти, които имаме, включително свързаните с бизнеса с коли на Крис. Започваме да засилваме моите песни, той също готви свои парчета. Ние сме си домошари и много се пазим от заразата. Чакаме с нетърпения новата серия на „Плейстейшън“. Имаме три кучета и отделно се грижим за още пет отвън. Направо сме една голяма глутница, като излезем навън сутрин да ги разхождаме.

– Да очакваме ли скоро да се увеличи семейството с още едно попълнение? Не говорим за кученцата…
– Със сигурност се надявам и аз да се похваля тази година. Работим стабилно по въпроса. Това е най-хубавото нещо и си пожелавам и на нас да ни се случи. Само въпрос на време е.

– Колко деца искате?
– И двамата искаме близнаци. Ако може да са момче и момиче, ще бъде най-добре. Кристиян иска две момичета, въпреки че в началото искаше две момчета. Крис има две племеннички и сестра му често го е оставяла с тях, така че има голям опит вече с момичета. Умее да сменя памперси и да гледа деца като цяло. Ще бъде много добър баща! Аз нямам толкова голям опит. Но тази година си го пожелавам и на двамата.

– Кой кого и как свали? Наистина ли Кристиян те е посочил с пръст и буквално те е свалил от сцената?
– Да, наистина беше така. Аз като цяло не разбирам това жена да сваля мъж, малко по-старомодна съм в това отношение. Беше лятото и имах участие в Созопол. Влезе през вратата и направо ме посочи. Аз знаех кой е от екрана, харесвах го, но си мислех, че не е много добър човек с тези огромни мускули и татуировки. Закачихме се с няколко приказки по микрофона. Влезе с гръм и трясък и дойде при мен, все едно се познаваме отдавна. Но и чувството беше такова, а никога не се бяхме виждали дотогава. На следващата вечер бях на участие в София и той също беше там. После замина за САЩ и по време на престоя му зад океана си говорехме нонстоп по телефона на видеоразговори. След като се прибра, вече се целунахме така, сякаш винаги е било. Така се получиха нещата от само себе си. Много близки се почувствахме. Такова нещо не ми се беше случвало, за което съм много щастлива. Съдбата ни събираше и той се превърна в голямата ми любов. Затова и се омъжих за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.