Пикантно разкритие за Мая Илиева

Гласувайте за статията

Мая Илиева не се е появявал с мъж след краха на връзката й с Ники Шванца

Изминаха точно две години от края на връзката на Мая Илиева с Ники Шванца. До днес тя не е се показвала с друг мъж. Но това не означава, че мафиотската вдовица е сама.

Тя се наслаждава на компанията на атлетични мъже далеч от България – в Доминикана, където притежава имение наследено от Жоро Илиев.

В продължение на два месеца Мариан Кюрпанов се радваше на разкоша в имота на Мая Илиева, пише ПИК. Мистър Менхънт 1999 не се похвали с посещението си на екзотичното градче Кабарете, където се намира имението на покойния подземен бос.

Запознанството му с Мая Илиева датира от години. Те се запознават, когато Кюрпанов пробива в модните среди благодарение на Георги Илиев. Преди това е работил във фитнеса на Главния.

Кюрпанов не крие, че Илиев е имал симпатии към него и често му помагал – понякога финансово, а друг път с дрехи от скъпи бутици в Милано. Какво е довел тази мъжка дружба историята мълчи. Мускулестият красавец не бил само любимец на Илиев, но и на половинката му Мая.

Публична тайна е афинитетът на Мая към снажни и добре сложени мъже и нищо чудно тя и Кюрпанов да са повече от приятели, пише Хотарена.нет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар