Хороскоп за 18 февруари, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Ще имате много добри идеи, някои от които ще можете да реализирате веднага. Вие сте изобретателни, находчиви и не се боите да рискувате. Възможни са неочаквани предложения. Съвместната дейност може да сложи начало на дълго приятелство. Ще получите пари, които ще стабилизират финансите ви.

СКОРПИОН

Обърнете внимание как се развиват отношенията с околните. Ако се държите подходящо, успешно ще проведете делови преговори и ще намерите общ език с човек, с когото в последно време не сте се разбирали. Очаквайте интересни предложения. Те ще касаят бъдещето ви, така че ги обмислете добре.

СТРЕЛЕЦ

Интересен ден. Всичко, за което се захванете, ще ви се получава. Може успешно да приключите проект започнат отдавна, който ви е отнел доста време и усилия. Ще успеете да възстановите стари връзки или да се помирите с хора, с които отдавна сте били в раздор.

КОЗИРОГ

С досадни недоразумения ще започне денят ви. Запазете доброто си настроение. Скоро ситуацията ще се промени, позитивните тенденции ще се засилят и ще имате възможност да започнете нещо приятно. Постарайте се да не изоставяте започнатите дела. Очаквайте изненади.

ВОДОЛЕЙ

Имате шанс да имате успех в много дела. Не всичко ще върви по план, но вие ще извлечете полза и от непредвидените събития. Бързо ще съобразявате, как да действате в новите обстоятелства. Ще ви помогнат опита и знанията. Вечерта е време за общуване с хора, които наистина са ви скъпи.

РИБИ

Ден за полезни дела. Дори и да са доста сложни, вие ще се справите отлично. Вашият подход не винаги ще бъде разбран от околните, но от резултатите всички ще бъдат доволни. Така че по-добре не влизайте в спорове и не се опитвайте да убеждавате съмняващите се, просто действайте.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар