Гвардеецът Калоян Донков се загаджи с голяма красавица (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата изглеждат щастливи

Гвардеецът Калоян Донков, е един от най-емблематичните участници от последния сезон на „Фермата“.

Симпатичният младеж бързо се превърна в любимец на зрителите. Въпреки това красотата му бе изместена от плейбоя Петър и жените във формата точеха лиги основно по него.

Калоян Донков

Двамата изглеждат щастливи

Покрай формата Калоян Донков все пак успя да се уреди с гадже. Той последва примера на пилота Петър, който се залюби с фермерката Антония, и също си хвана гадже от формата.
Момичето не е участник в предаването. За сметка на това зрителите често я виждаха в стопанството. Тя влизаше да учи фермерите на народни танци. Любовта между двамата пламнала покрай обучението и днес те изглеждат щастливи заедно.

Калоян Донков е против честването на деня на влюбените. Въпреки това той избра именно този празник, за да представи половинката си на своите приятели в социалните мрежи.
„Денят на лозаря – Трифон Зарезан, е посветен на труда и любовта на българите към лозата, гроздето и виното. За първи път този празник започва да се чества официално у нас през 1962 г. в деня на Свети мъченик Трифон.

Тогава с постановление на Министерския съвет е обявен за професионален празник на лозаря. С въвеждането през 1968 г. на Григорианския календар от Българската православна църква ,църковният празник на Свети Трифон Зарезан започва да се отбелязва на 1 февруари, а Денят на лозаря – на 14 февруари.

Аз не смятам, че има празник като „Св.Валентин“ , но ако има ден, в който задължително трябва да кажеш на някой „Обичам те!“….нека това е днес ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И ОСВЕН „ОБИЧАМ ТЕ!“ …КАЖЕТЕ И ЕДНО „БЛАГОДАРЯ!“, пише той в Инстаграм, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар