Симона Загорова хвърли всички в шаш (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя кипи от енергия въпреки напредналата си бременност

Единствената наследница на Глория – Симона Загорова, хвъврли всички в шаш.

Тя вече е в доста напреднала бременност, но въпреки това се хвана на работа и успя да изненада много от феновете си. Едва ли някой от тях е очаквал да я види точно в този момент в тази роля.

Симона Загорова

Тя кипи от енергия въпреки напредналата си бременност

Щерката на примата на родния поп фолк Глория кипи от енергия, въпреки че със сигурност корема вече й тежи. Симона Загорова не е спирала да ходи на работа, въпреки че заради пандемията няма участия.

За да задържи вниманието върху себе си дори и в този период от живота си, тя се преквалифицира (вероятно за кратко) в кулинарен влогър. В канала й, озаглавен „Щипка любов със Симона Загорова“, заедно с любимия си Даниел Милушев, изпълнителката демонстрира завидни кулинарни умения.

„Очаквайте нови и различни видеа свързани с музика, бременност, готвене, грим, грижа за кожата и косата“. Такъв анонс направи Загорова наскоро. По този начин тя подсказва и как ще прекара остатъка от бременността си, а вероятно и майчинството.

Както вече стана ясно, Симона и Даниел очакват с трепет своето момиченце. Според мнозина, бебето ще носи името на именитата си баба – но не Глория, а Галина, както е истинското име на майката на Симона, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар