Николета Лозанова се обиди на Цитиридис! (още подробности)

Николета Лозанова се обиди на Цитиридис! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Цитиридис изнерви Николета Лозанова в студиото си!

След като в началото на октомври, Николета Лозанова и любимият й Ники Михайлов вързаха тенекия на Николаос Цитиридис, вчера вечерта водещият отново бе унизен от нахакана брюнетка. Този път обаче той напълно си го заслужаваше, защото се показа неподготвен за известната си гостенка.

Николета Лозанова

Николета Лозанова се подразни на нехайния водещ Цитиридис

Гъркът, който и друг път се показвал доста бос за живота на хората в студиото, искрено се учуди, че НиЛо е била булка. Той дори предположи, че тя е обличала бяла рокля само за фотосесия и сериозна я изнерви.

„Подготвяй се“, нареди му брюнетката пред цяла България. Цитиридис очевидно бе пропуснал дори да хвърли поглед на подготвената му от екип „гости“ биография на Лозанова, в която няма как да не фигурира сватбата й с Валери Божинов в хотел край Правец.

Николаос по принцип доста често задава въпроси на гостите си, които издават, че те и техните съдби хич не са му интересни, но след като чака плеймейтката половин година, можеше да се подготви повече.

Нито водещият, нито гостите обясниха защо първата им среща през 2020 не се е състояла, но в началото на тази Николета Лозанова щедро рекламира козметиката си за мъже. Може забрана да го направи да е причината тя да не се покаже в шоуто още през октомври.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар