Ето какво се случи с маниака, който се опита да отрови сина на Кейт и Уилям

Гласувайте за статията

Британският съд се произнесе с присъдата му

Съдът установи, че обвиняемият е искал да отрови сина на Кейт Мидълтън и принц Уилям – принц Джордж, който е потенциален наследник на британския трон.

Британският съд в Стария Бейли даде на Сахайб Абу 28 години затвор. Присъдата е за планиране на убийството на принц Джордж и други членове на кралското семейство.

Кейт

Британският съд се произнесе с присъдата на злосторника

Съдът установи, че обвиняемият е искал да отрови потенциалния наследник на британския трон със сладолед. Абу възнамерявал да отрови сладоледа, който тогава трябвало да бъде изяден от младия принц, съобщава Sky News.

Абу беше арестуван на 9 юли миналата година. Медиите съобщават, че той е бил близък с една от терористичните групи, с чиито членове е обсъждал подробностите за покушението върху принца.
Самият подсъдим се призна за виновен.

Синът на Кейт Мидълтън и принц Уилям е известен с любовта си към сладоледа, който често яде сам. Освен това той храни и кучето си с него, пише blitz.bg.

Обикновено свързваме кралското семейство с изисканост, етикет и дори разглезеност, но една постъпка на принц Джордж доказва, че и кралските особи могат да бъдат скромни.

Снимка, публикувана от изданието „The Sun“ показва как най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън посреща доставчици на компанията „Waitrose“, заедно с баща си. Вместо обаче да остави на служителите да внесат торбите с храна, 5-годишниятт принц взима една от тях сам, пише edna.bg.

Джордж

Принц Джордж с чантата в ръка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар