Плевнелиев уреди жена си при Гала, а тя подлива вода на…

Гласувайте за статията

Без неговото съдействие едва ли щеше да увенчае мечтата си с успех

Росен Плевнелиев направи щедър подарък на жена си Деси Банова – Плевнелиева за рождения й ден.

Екссиноптичката навърши 41 години на 15 февруари и бе уважена подобаващо от своя съпруг за празника – с мечтан подарък.

Плевнелиев

Без неговото съдействие едва ли щеше да увенчае мечтата си с успех

Плевнелиев успял да уреди жена си с нова рубрика в „На кафе“. Тя ще стартира с новия сезон на предаването наесен. Дотогава Деси ще има време да подготви идейния си проект така, че да избухне с невероятен рейтинг.

Откакто Банова, вече Плевнелиева, роди преди 2 години и половина, тя не е работила. Бившата синоптичка се отдаде изцяло на отглеждането на малкия Йоан. От близо година насам обаче е нетърпелива отново да се върне в телевизията и постоянно го коментирала със съпруга си.

Банова-Плевнелиева проучила ситуацията в Нова тв и под сурдинка разбрала, че едва ли ще се намери място за нея в телевизията.
Плевнелиев обаче се намесил и успял да се разбере с ръководството да я вместят с рубрика в някой от сутрешните блокове. Така блондинката пак щяла да има време за семейството, а в същото време ще се чувства удовлетворена.

Точно ден преди рождения й ден, Плевнелиев й съобщил, че я искат за водеща на собствена рубрика в „На кафе“. Деси била толкова щастлива от подаръка си, че не се стърпяла и разказала на всичките си близки и приятели, че се връща в телевизията.
А в медията вече се носи слух, че Банова ще измести Андреа Банда Банда, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Шоу.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар