Мика Стоичкова си татуира автографа на Камата! (още подробности) Преглеждания: 1281

Мика Стоичкова си татуира подписа на Ицата
0
5/5 - (1 vote)

Мика Стоичкова си татуира автографа на Камата!

Автографа на Христо Стоичков увековечи на тялото си дъщеря му Мика. Наследничката на Камата показа новата си придобивка в социалните мрежи.

Мика Стоичкова
Мика Стоичкова си татуира подписа на Ицата

Чаровната блондинка решава да нарисува подписа на легендарния си баща близо до рамото си. За целта се оставя в ръцете на прочут майстор. Татуистът е нашарил с багрилата си редица известни ММА бойци и рапьри.

„Той направи моята най-специална татуировка“, казва щерката на великия футболист на „ЦСКА“ и „Барселона“. Мика е разказвала за близките и топли отношения с татко си и споделя, че той е изключително добър и грижовен.

От него научила много мъдрости в живота. „Страхотен баща е!“, категорична е наследницата за обичания от всички Христо Стоичков.

Наскоро по-голямата щерка на Камата пусна снимка с него като малка, за да засвидетелства още веднъж обичта си към него. Автографът на легендарната осмица далеч не е първият татус по кожата на Мика Стоичкова.

Наскоро тя се нарисува с географските координати на любимото си кътче на Земята – мексиканския град Тулум. Мястото е популярно като някогашния град на маите и известен карибски курорт, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.