Преслава разпали страстите в мрежата

Гласувайте за статията

Преслава нажежи страстите в мрежата

По всичко личи, че Преслава вече не се страхува от коронавируса. И доказателство за това са нейните пътешества из света, пише Марица.бг, позовавайки се на Блиц.

Чаровната изпълнителка се възползва от локдауна, за да прекара време с любимия си мъж и тяхната дъщеря, но и да пътува. За Деня на влюбените пайнерката си подари романтични екскурзия с любимия в слънчев и топъл Дубай.

Тя побърза да се похвали пред последователите си с екзотичното си пътешествие. Пайнерката сподели кратко клипче в мрежата, на което позира по бански. Определено не гледката в Дубай, а пищният бюст на Преслава прикова всички погледи.

По този начин тя сложи край на спекулациите, че гръдната й обиколка се е стопила покрай драстично отслабване. По всичко личи, че Преси не е загубила и сантиметър от пищната си гръдна обиколка.

Именно Преслава бе една от първите изпълнителки, които се отказаха от изявите си, още преди налагането на ограничителните мерки. Тогава тя заяви, че мисли преди всичко за сигурността и здравето на семейството и слиза за сцената за неопределен период от време.

Но по всичко личи, че вече е преодоляла страха си от заразата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар