Енджи Касабие разкри какво се е случило с нея след коронавируса

В предаването "Пресечна точка" по Нова телевизия диетоложката Енджи Касабие сподели интересни факти за себе си след прекарания коронавирус. Нещо невиждано се случи с Енджи Касабие след ковид-19Диетоложката припомни, че трябва да се борим с наднорменото тегло, като се храним здравословно и разнообразно. Тя поясни, че само така ще подобрим и имунитета си и подчерта, че здравословното хранене не е скъпо.

"Захарта е най-големият враг за човека, защото тя е храна за рака и за вирусите", споделя Енджи Касабие. "Мислех, че от тази епидемия ще излезем по-хармонични, по-благи. А ние излизаме по-стресирани. Не забравяйте, че стресът първо изяжда нас", допълва още диетоложката.
Тя припомня, че стресът е най-големият виновник за лошия начин на живот и е много важно човек да спазва някакъв режим.
Диетоложката е категорична, че не бива да изключваме въглехидратите от диетата си, тъй като именно те са храната на мозъка. Режимът трябва да е богат на качествена храна, а тя е разнообразната храна. Трябва да има качествени мазнини, въглехидрати, допълни тя. Енджи Касабие сподели и любопитната подробност за себе си. Тя разкри, че след като е изкарала коронавируса не е имала антитела, пише БЛИЦ.