Меган и Хари отсвирили кралицата за интервюто на Опра: Не сме искали разрешение!

Гласувайте за статията

Меган и Хари отсвириха кралицата

Меган и Хари седнат за „широкообхватно“ и „лично“ телевизионно интервю с Опра, което изправи на нокти Бъкингамския дворец. В него те ще говорят за всичко – от последната бременност на херцогинята и брака й с Хари, до излизането им от кралското семейство .

Кралските особи се подготвят за множество потенциално смущаващи разкрития от 90-минутния първоначален разговор, на който двойката се е съгласила, въпреки че настояват медиите да зачитат уединението и личният им живот.

Специалният епизод, озаглавен „Срещи с Опра: Интервю с Меган и Хари“, ще се излъчи в американската мрежа CBS на 7 март и ще се фокусира основно върху херцогинята на Съсекс. Тя от своя страна обстойно ще обсъди „всичко – от влизането й в живота на кралското семейство, през брака, майчинството , филантропската дейност, както и как тя се справя с живота под силен обществен натиск.

След това принц Хари ще се присъедини към жена си пред камерата и двамата ще говорят за решението си да се преместят в САЩ след Мегзит и за „надеждите и мечтите си за разширяващото се семейство“, разкрива още говорител на CBS.

Новината вече породи опасения в Двореца, че чувствителна информация между Хари и членовете на кралското семейство, включително брат му принц Уилям, могат да бъдат излъчени по целия свят.

По-интересното е, че Хари и Меган така и не са си направили труда да говорят с кралицата по този въпрос. Двойката прекарала доста време в подготовка за интервюто, но така и не счели за нужно да уведомят монарха за планираните действия.

Това силно притеснява двореца. Факт е, че отношенията между Хари и Уилям бяха силно разклатени след решението на херцога да напусне кралския двор. Сега обаче ситуацията е още по-сериозна, предвид факта, че двамата са на път да дадат едно от най-скандалните интервюта.

Меган и Хари отсвириха кралицата за интервюто с Опра сн. Инстаграм

Меган и Хари отсвириха кралицата за интервюто с Опра сн. Инстаграм

Срещата може да се превърне в едно от най-скандалните интервюта, които разтърсиха Бъкингамския дворец до основата си. Това, заедно с интервюто на принц Андрю от 2019 г. за Newsnight и интервюто на принцеса Даяна от 1995 г. за Panorama са трите най-опасни за монархията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар