Кейт и Уилям: Цялото семейство е във възторг от бременността на Меган (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям щастливи за Меган и бебето

Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, а кралското семейство, начело с Кейт и Уилям, е „възхитено“ от щастливата новина.

Малко след като херцогът и херцогинята на Съсекс съобщиха новината за нарастващото им семейство на Свети Валентин, цялото кралско семейство изрази най-добрите си пожелания.

Говорител на двореца сподели с ET, че членовете на кралското семейство са развълнувани от новината, заявявайки: „Нейно величество, херцогът на Единбург, принцът на Уелс и цялото семейство са възхитени от новината и им желаят всичко най-добро“, позовавайки се на изказвания на кралица Елизабет, принц Филип и принц Чарлз.

Кейт и Уилям също публично изразиха възторга си. И заявиха, че са изключително щастливи от новината за второто дете на съпрузите.

Самите Меган и Хари потвърдиха новината в социалните мрежи с любопитно съобщение.

„Можем да потвърдим, че Арчи ще бъде страхотен по-голям брат“, заяви двойката в своето изявление. „Херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да споделят, че очакват второто си дете.“

Съобщението беше специално по повече от една причина. Както посочи кралският експерт и репортер Омид Скоби в Twitter, решението им да съобщят новината на Свети Валентин беше почит към покойната майка на Хари, принцеса Даяна.

„Трогателна почит, съобщаваща на Съсекс да съобщят вълнуващите си новини на #ValentinesDay. Преди точно 37 години принцеса Даяна сподели със света, че е бременна с принц Хари“, пише той в туитър.

Снимката е направена дистанционно от дългогодишния приятел на двойката — фотографа Мисан Хариман.

Бебето на Меган и Хари - чакано от всички сн. Инстаграм

Бебето на Меган и Хари – чакано от всички сн. Инстаграм

През януари 2020 г. Меган и Хари се оттеглиха от ролите си на старши членове на кралското семейство. Те се преместиха скоро след това в новия си дом в Санта Барбара, Калифорния. През ноември Меган разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през лятото. И говори за това в изданието за The New York Times.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар