Принцеса Латифа ал Мактуб проговори: Аз съм пленница в дома на баща си! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Латифа ал Мактуб проговори за изчезването си

Принцеса Латифа ал Мактуб, отвлечената дъщеря на владетеля на Дубай, успя да заснеме тайно поредица от скандални видеоклипове, в които твърди, че е отвлечена. Тя споделя, че живее в плен и описва себе си като заложница на баща си в един от дворците.

Това става ясно от кадрите, споделени с Mail Online. Говорейки за първи път от три години публично, 34-годишната кралска затворничка описва ярко и подробно, как нейният драматичен опит за бягство от 2018 г., включващ джетове и яхта, завършва с бруталното й отвличане и насилствено репатриране.

Индийските власти я върнаха направо на баща й — арабски милиардер, който я държи против волята й оттогава. А неговите поддръжници й обещаха, че „никога повече няма да види слънцето“.

В най-заклеймяващото видео, заснето след неуспешното й бягство, принцесата казва: „Аз съм заложник. И тази вила е превърната в затвор. Всички прозорци са затворени с решетки. Има петима полицаи отвън и две полицайки вътре. Дори не мога да изляза сама на чист въздух. Така че по принцип съм заложник.“

Миналата година Върховният съд в Лондон призна за виновен бащата на Латифа, шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум по обвинение, че е „разпоредил и организирал“ нейното отвличане и принудително връщане в Дубай на два пъти. Първо през 2002 г. и отново през 2018 г.

Принцесата твърди още, че е била дрогирана и изтезавана по заповед на баща си.

Тя каза, че не е имала право да шофира, няма паспорт и е била следвана навсякъде от екип от пазачи.

Записите са направени с голям риск за личната й безопасност и са изнесени контрабандно от Дубай на нейни поддръжници във Великобритания, които имат нейното разрешение да ги пуснат с надеждата, че ще осигури нейното освобождаване.

Принцеса Латифа проговори сн. Дейли мейл/ Би Би Си

Принцеса Латифа проговори сн. Дейли мейл/ Би Би Си

Принцесата, която е едно от 30-те деца на шейха от неговите шест съпруги, разказва как е била затваряна и заплашвана с разстрел, освен ако не сътрудничи по време на официалните изявления на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар