Джил Байдън засенчи Мелания две седмици след клетвата (Постигна нещо, което Тръмп 4 години губи)

Джил Байдън засенчи Мелания Тръмп сн. Инстаграм
0

Джил Байдън се наложи над Мелания

Две седмици. Толкова бяха нужни на Джил Байдън, за да измести Мелания Тръмп. Още след като стана първата дама на Америка, Джил постигна нещо, което Мелания не успя да направи през четирите години, в които беше първата дама на САЩ.

Вниманието на медиите, което Джил Байдън получи, още преди да стане първата дама на Америка, не беше дори на милиметър идентично с това към 50-годишната Мелания Тръмп.

А именно – Мелания отказа всички интервюта в медиите. В продължение на четирите години от управлението на Доналд Тръмп Мелания не се съгласи на нито едно интервю за националните телевизионни медии.

„Доналд беше много по-разстроен, че Мелания не краси кориците на списания, отколкото собственият й екип“, каза Стефани Уинстън-Волкоф.

Тя бивша приятелка и говорител на Мелания Тръмп.

Тя работи за красивата словенка през първите няколко месеца след идването на Доналд на власт. Но след това връзката им „изстина“. Стефани разкри всичко за бившата си приятелка в книгата си.

Преди да напусне Вашингтон, Мелания заяви, че всъщност е най-мразената първа дама в САЩ. И то въпреки факта, че е най-обичаният член на семейство Тръмп. Но дори и нейният имидж се влоши след атаката на Капитолия. След която никой не говори с обич за фамилията Тръмп. Дори и за Мелания.

Не бе в нейн плюс и фактът, че тя така и не се появи на инаугурацията на Джо Байдън, въпреки че първоначално планираше да присъства.

Туитът на съпруга й, в който той даде да се разбере, че няма да присъства на събитието, принуди Мелания да се откаже от следването на протокола.

Въпреки това Мелания, както съобщава „CNN“, ревнува от наследницата си, която веднага се е преместила в Белия дом. И е наела свои хора, и всичко това само две седмици след клетвата.

Джил Байдън засенчи Мелания Тръмп сн. Инстаграм
Джил Байдън засенчи Мелания Тръмп сн. Инстаграм

Досега Джил Байдън е провела седем събития, но също така държа и речи, след които е разговаряла със семействата на американски войници по теми свързани със здраве, образование и превенция на рака.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.