Джордж Клуни и Амал в поредна семейна драма (Какво ги скара този път?)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни и Амал отново скарани

newе забранила на холивудския актьор да консумира алкохол, защото се притеснява за здравето му, след като е бил хоспитализиран през декември 2020 г.

Според американските медии съпругата на звездата му е наредила да остане трезвен. А причината е, че след като в края на миналата година е бил диагностициран с възпаление на панкреаса, за което често се знае, че е фатално, тя е силно притеснена. За негово щастие възпалението беше по-безобидно, но Амал не иска да рискува.

В името на здравето на актьора, както и с цел да се запази животът му в безопасност е имало дискусия. Според анонимен източник, нервният актьор се скарал със съпругата си заради навика си да консумира алкохол.

Амал обаче устояла и буквално изхвърлила целия алкохол от къщата. Това се случило, след като Джордж бил хоспитализиран през декември. Тя просто искала актьорът да се грижи за себе си, за да може да се грижи и за семейството си, твърди споменатият източник.

Припомняме ви, че Джордж получи панкреатит, след като рязко отслабна за най-новия си филм „Среднощно небе“. В резултат на това състоянието му рязко се влоши. Последното притесни безкрайно съпругата му. Стигна се до серия от конфликти в дома им, включително и някои доста тежки скандали. В крайна сметка Амал успяла да го убеди, че е време да се успокои, за да може да се възстанови.

Актьорът обаче трудно приел фактът, че трябва да спазва режим. А това довело до някои конфликти и спорове помежду им.

Джордж Клуни и Амал отново скарани сн. Уикипедия

Джордж Клуни и Амал отново скарани сн. Уикипедия

Преди време Клуни призна, че доста е променил живота си покрай жена си. „Разбрахме се — тя няма да поема опасни дела, а аз да ходя в Сирия и да застрашавам здравето си“, заяви той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар