Сестрата на Марая Кери я съди за милиони: Тя съсипа живота ми!

Гласувайте за статията

Марая Кери на съд за милиони, сестра й я съди

Марая Кери се оказа в сериозни неприятности заради публикуването на своите мемоари.

В книгата певицата обвини сестра си, че я е съблазнила на 12-годишна възраст и след това я е продавала и използвала за пари. Разкритията, които Марая прави обаче ядосаха Алисън. Затова тя реши да прекъсне линията и да съди сестра си, искайки обезщетение за 1,2 милиона долара.

Сестрите не са в добри отношения от 90-те години на миналия век насам. А Алисън никога не е крила, че е имала проблеми в ранните си тийнейджърски години. Тя се е занимавала с проституция, лекувала се е няколко пъти от зависимост и е „чиста“ вече повече от три години. Нищо чудно, че наскоро отрече твърденията на сестра си. Тя заяви в едно от своите интервюта, че е изключително обидена на сестра си. Алиса казва още, че целта на Марая е била да я унижи и смути, като публикува това съдържание.

Тя добави, че сестра й е използвала статута си на публична личност, за да атакува нея. И тъй като Алиса няма пари и по този начин не може да се защити от обвиненията, Марая използва ситуацията, за да популяризира книгата и да стимулира нейната продажба.

Това не е първото дело на Алисън срещу членове на семейството й. През октомври миналата година тя съди и майка си Патриша. Родителката на звездата е бивша оперна певица, която също трябваше да се изръси сериозно. Алисън също поиска огромно парично обезщетение за причиняване на физическа и психическа болка и малтретиране. И заяви, че е претърпяла ужасни травми още от ранна детска възраст.

Марая Кери сн. Инстаграм

Марая Кери сн. Инстаграм

Кери не за първи път е на съд от семейството си. Преди време тя се скара и с брат си, който също заведе иск срещу нея. Бившият й съпруг Ник Кенън също отправи сериозни обвинения срещу певицата и заяви, че тя го е тормозила безмилостно по време на брака им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар