Изненада! Джан Яман от „Свободен дух“ заби италианка (Вижте коя е избраницата му) Преглеждания: 1386

0
Оценете този post

Джан Яман от „Свободен дух“ с гадже италианка

Актьорът Джан Яман има нова тръпка. От известно време артистът се носи на крилете на любовта, а според слуховете избраницата му не е никак случайна дама.

Всъщност, упорито се спекулира, че известният турски актьор, станал известен с ролята си в сериала „Свободен дух“, е във връзка с италианската спортна журналистка Дилета Леота. И въпреки че двамата не се правили никакви съобщения по повод на тези спекулации, публикуването на общи снимки вече е достатъчно основание, за да се говори, че приятелството им е на път да се превърне във връзка.

Дилета беше заловена да отсяда в същия хотел в Рим по време на посещението на Джан в Италия. А слуховете бяха подхранени от снимка на водещата с букет от рози, които снима в неговата хотелска стая. Последваха още няколко снимки на техните общи забавления. Очевидно двамата обичат да прекарват времето си, правейки заедно различни развлекателни пътешествия. И явно нещата са повече от сериозни.

Турските медии полудяха, след като видяха кадрите. Немалко от тях вече спекулират, че се стига дори до сватба.

Сега Дилета сподели романтична снимка в профила си в Instagram с Джан Яман. Двойката демонстрира все по-близки отношения. Двамата позираха пред камерите, прегърнали се на фона на ослепителен слънчев залез. По-интересно е, че същата снимка беше споделена от актьора, добавяйки сърце до името на Дилета.

Двойката сподели и няколко снимки от романтична закуска край плажа, така че потвърдиха връзката си. Вече дори се говори, че Дилета може би е бременна и очаква дете.

Джан Яман и Дилета за първи път се появиха заедно сн. Инстаграм
Джан Яман и Дилета за първи път се появиха заедно сн. Инстаграм

Преди да започне да излиза с нея, актьорът имаше връзка с колежката си от „Свободен дух“. Но екранната Санем го заряза, след края на снимките и заяви, че не иска нищо с него. И дори забрани на бившия си любим да говори за нея, където и да е.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.