Юксел Кадриев направи покъртителни признания

Юксел Кадриев направи покъртителни признания
5 (100%) 1 vote

Младата красавица призна, че двамата са имали много трудности

Новинарят на Би Ти Ви – Юксел Кадриев направи покъртителни признания в ефир.

Той сподели, че ней-сетне са си простили с бившата му съпруга – Бонка. Двамата се видели наскоро и набързо си дали прошка. Затова сега новинарят се надява животът му да продължи още по-спокоен, разказа водещият в предаването „Търси се“.

Юксел Кадриев

Младата красавица призна, че двамата са имали много трудности

Бившите съпрузи преживяха труден развод, свързан с взаимни обвинения. Бонка обясняваше в интервюта, че Кадриев пробвал да й отнеме правото да вижда общото им дете през 2011 година, но не успял, защото тя вдигнала шум в медиите.

От своя страна при предишното си гостуване в „Търси се“ преди 11 години новинарят я обвини, че не се държи като нормален човек от 21 век. От думите му стана ясно, ,че тя пет пари не дава за дъщеря им.

„Направих хиляди опити с Бонка да се разведем като нормални хора, живеещи в 21-ви век. Единият е журналист, другият претендира да е оперен певец“, призна тогава той.
Днес обаче неразбирателствата са зад гърба им. Въпреки това Юксел Кадриев продължава да се грижи за щерка им Габи, с която живеят заедно, пише „Хотнюз“.

Младата красавица призна, че двамата са имали много трудности по време на развода. Въпреки това никога не са загубили връзка помежду си.

„След раздялата с майка ми аз избрах да остана при баща ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било лесно, но той е най-силният човек, когото познавам“, емоционално признава Габи. Към днешна дата тя вече е студентка. Кадриев, който не говори за личния си живот, с половин уста призна, че и в момента обича. Той обаче категорично отказа да даде повече подробности дали има жена до себе си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар