Щерката на Юксел Кадриев: Аз избрах да живея при татко! (още разкрития)

Щерката на Юксел Кадриев: Аз избрах да живея при татко! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Юксел Кадриев иска при баща си!

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев и бившата му съпруга – оперната певица Бонка Георгиева, се разделиха преди 10 години, а разводът им бе един от най-скандалните и мъчителни в родния шоубизнес. Семейните драми рефлектирали върху тийнейджърката Габриела, която създавала доста проблеми на татко си, докато порасне.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев и Габриела се разбират отлично

Нощни излизания, непозволени татyировки, бягане от вкъщи и други младежки изцепки се стоварили върху главата новинаря. Днес обаче Габриела е пораснала красива млада дама, която заляга над учебниците. Тя не искала да тръгне по пътя на родителите си. Не мечтаела за изяви на суетата, нито пък на малкия екран и избрала съвсем различно поприще за реализация, пише вестник „Минаха години“.

Габи кандидатствала маркетинг в НБУ, а след като я приели, Бонка и Юксел се договорили да си поделят по равно таксата й за обучение – около 3200 лв. годишно. Тя е признателна на татко си за грижите и признава, че за нея той е пример в живота и човекът, който я подкрепя във всичко.

„След раздялата с майка ми аз избрах да остана при баща ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било лесно, но той е най-силният човек, когото познавам“, емоционално призна Габи. Самият Юксел също не скри огромното си вълнение от обичта, която изпитва към единствената си дъщеря.

След развода майката на Юксел, която наричат Гина, се преместила при него и внучката си в столицата, за да може да му помага в отглеждането на детето. Останала в София 10 години. Когато отгледала внучката си, Гина се върнала при мъжа си в Оряхово.

„Ако не бяха майка ми и баща ми, нямаше да успея да се справя с родителските си задължения и моята отдаденост на работата“, откровено признава Юксел.

Новинарят се опитал да убеди майка си и баща си да продадат имотите си в крайдунавското градче и да се преместят в София. Така след някоя година, като закъсат със здравето, щели да бъдат близо до сина си и до най-добрите лекари.

Баща му, който от години имал проблеми със сърцето, категорично отказвал да се премести в големия град. „Не ща да ходя е София, за какво ми е? Тука съм роден, тyка ще си умра“, категоричен бил Феми, който се ужасявал от мръсния въздух и шума в столицата.

Жена му Гина нямала нищо против да е по-близо до единствената им внучка, но била солидарна със съпруга си. В Оряхово те живеели трудно. Гина била готвачка в местната детска градина, а след това се преквалифицирала в шивачка.

Баща му Феми пък се трудел в механозавода. Голяма част от доходите им отивали за прехраната. Като повечето родни пенсионери, гонещите 80-те родители на водещия затваряли буркани със зимнина.

Преди години свлачище съборило къщата им и те били обезщетени от държавата с апартамент. В двора на къщата си направили малко стопанство с кокошки и зайци. Гина имала земя до Перник, от която вземала аренда и така се подпомагали финансово.

Докато била по-добре със здравето, майката на Юксел отскачала всяка пролет до испанското градче Мурсия. Там живеели сестра й, зет й и племенникът й и Гина се уреждала да бере ягоди, за да подпомогне семейния бюджет с някои лев.

Както е известно, след драматичния развод на Бонка и Юксел през 2009 г., бившата оперна пeвица отстъпи родителските права на водещия. Сагата им обиколи всички медии и нищо от житие-битието им ме остана скрито-покрито.

Покрай разправиите на двамата вече покойната тъща на Кадрива откровено бе признала, че никога не го е искала за зет и дори не криела неприязънта си. Дори след раждането на внучката Габи отношенията между родителите на Бонка и Юксел не се затоплили.

Артистичната фамилия не одобрявала скромния младеж от Оряхово, защото по онова време нямал нито образование, нито стабилна и вдъхваща надежда професия. Именно по настояване на Бонка той се записал да следва в НАТФИ3 публична реч.

Въпреки несъгласието на близките си, оперната певица се омъжила за Юксел през 1999 г. От цялата й рода единствено 76-годишната й баба не бойкотирала сватбата и уважила любимата си внучка, която отгледала от бебе.

Решението да сложи край на 15-годишскния им брак назряло у Юксел много преди да подаде молба за развод. Бил огорчен от факта, че той е и баща, и майка за дъщеря им Габриела, докато съпругата му често отсъствала от страната заради турнетата си като оперна певица.

По време на бракоразводното дело Кадриев заявил в съда, че сам желае да се нагърби с грижите за невръстната им щерка. Адвокатите му изготвили споразумение за развод взаимно съгласие.

Според него Бонка трябва да вижда малката Габи два пъти месечно през уикенда и да я взема при себе си за по-дълго време през лятната й ваканция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар