Гуинет Полтроу се пусна без грим (Вижте как изглежда напълно натурална на 48 – Снимка)

0

Холивудската звезда  се показа без грим и фотошоп от вкъщи

Гуинет Полтроу реши да не чака папараците да я снимат в напълно натурален вид и публикува в социалната мрежа снимка без грим и фотошоп.

Папараците ме снимат по време на медитация”, иронично коментира снимката си холивудската звезда.

Като естествена блондинка, Гуинет винаги се е славила с деликатната си красота, а не с яркия си външен вид. Но, както се оказа, без грим тя изглежда много бледа: веждите на звездата практически са невидими, устните й са прекалено тънки и не се забелязват, а под очите й се виждат  тъмни кръгове.

Звездата без грим и фотошоп на 48
Снимка: Инстаграм

За чест на Гуинет може да се каже: тя никога не е злоупотребявала с пластичните корекции. В същото време актрисата следи отблизо състоянието на кожата си: не пропуска новите продукти на индустрията за красота и грижа. Нейната собствена марка козметика съдържа всичко от почистване до овлажняване и подхранване на кожата. Знаменитостта разполага с многоетапна система за ежедневна грижа. Известно е, че тя предпочита химически, а не механичен пилинг, хидратира кожата със  серуми  и има специална любов към маслата. Прилага ги върху косата, лицето и тялото.

Полтроу експериментира с по-радикални разкрасителни процедури, от апитерапия до термолифтинг на лицето. И не само, че не крие това, но и охотно споделя мнението си за процедурите с феновете, предават от wday.ru.

Борбата със стареенето е сериозно преживяване. Грижа се добре за кожата си, но понякога това не е достатъчно, имам нужда от малко допълнителна помощ “, казва звездата.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.