Няма да повярвате къде заби Петър от „Фермата“ с възлюбената си (ФОТО)

Няма да повярвате къде заби Петър от „Фермата“ с възлюбената си (ФОТО)
3 (60%) 2 votes

В социалната мрежа тече дискусия кой е платил за екзотичната екскурзия

Пилотът Петър Петров, когото мнозина определиха като секссимвола на „Фермата“6, заби в чужбина.

За никого не е тайна, че след излизането му от риалитито, той заживя с друга участничка от последния му сезон – Антония Сандова.
Това се случи, след като отношенията му с актрисата Даяна Ханджиева останаха само на ниво флирт. Самият Петър многократно заявяваше, че с Даяна не може да има нищо повече от това.

Петър Петров

В социалната мрежа тече дискусия кой е платил за екзотичната екскурзия

Петър и Антония публикуваха снимка от романтичната им ваканция в Дубай по случай Деня на влюбените.
Влюбените гълъбчета вече не крият отношенията си, които пламнали веднага след края на риалити формата. Антония и по време на снимките точела лиги по стегнатото тяло на Петър, но той не й обръщал внимание. Бил насочил усилията си в ухажване по Даяна, която бързо го отсвири.

Секссимволът и асеновградската дизайнерка въртят любов още от излизането на Петър от формата. Говори се, че той е останал без пукнат лев, поради липсата на полети. Поради тази причина някои зложелатели намират връзката му с Антония като спасение в тези трудни времена.

Напълно е възможно романтичната им екскурзия в Дубай да е платена именно от дизайнерката. Те позират в Дубай, от където за първи път обявиха, че са двойка в живота, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар