Брад Пит е съсипан след този жесток удар

Гласувайте за статията

Според мнозина действието на тийнейджърката е твърде изненадващо

Холивудският актьор Брад Пит е съсипан след жестокия удар, който му бе нанесен от дъщеря му Шайло.

Тя премахна фамилията на баща си от профилите си в социалните мрежи. Така Шайло вече е „само“ Шайло Нувел Джоли, информира „Дарик“.

Брад Пит

Според мнозина действието на тийнейджърката е твърде изненадващо

Световните таблоиди коментират, че това е сериозен удар по Брад Пит. Припомняме, че той води дела с бившата си съпруга Анджелина Джоли за попечителството над децата им. Засега шестте им деца живеят с холивудската актриса в имението ѝ в Лос Анджелис. Пит обаче често ги посещава и споделя родителските отговорности.

Въпреки че едва ли решението на Шайло ще окаже влияние върху решението на съда, действието на тийнейджърката се смята за твърде изненадващо. Тя бе смятана за любимката на Брад. Източници, близки до семейството винаги са твърдели, че семейството е всичко за актьора и той живее заради децата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит водят делата за попечителство над децата си от 2016 г. насам. Знае се, че Пит иска през половината време те да бъдат с него, но пък Анджелина не одобрява начина му на възпитание.

Самата Шайло доскоро бе на хормонална терапия – една от първите стъпки за смяна на пола. Всъщност тя от съвсем малка предпочитала момчешките дрешки. На 9-годишна възраст заявява, че не се чувства добре като момиче и иска да я наричат Джон.
През 2019 г. Шайло започна хормонална терапия – нещо, за което майка ѝ я подкрепи категорично, за разлика от баща ѝ, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар