Благой Георгиев претърпя смайваща трансформация

Откакто прекрати футболната си кариера, Благой Георгиев-Джизъса претърпя смайваща визуална трансформация. Бившият спортист наедря, пусна брада и се превърна в подобие на чалга звездата Фики. В момента той е като двойник на фолк певеца и случайни хора със сигурност биха могли да ги сбъркат.

Килограми

Прави впечатление, че напоследък Джизъса е качил килограми. Той с мъка и с пот на челото се опитвал да ги свали, но засега безуспешно, издават хора от обкръжението му. Благо няколко пъти в седмицата тренирал, за да изгори тлъстините в областта на талията, ала нямал кой знае какви резултати. Георгиев се оплакал пред познати, че трябва да стопи 8 кила, които натрупал постепенно, след като се завърнал в България. Половинката му Златка Райкова се стараела да го успокои, че изглежда добре, но суетният Благой дълбоко страдал от промяната във външния си вид.

Почивка в Дубай

Междувременно семейството замина за Дубай, където се отдаде на едноседмична ваканция. От последните снимки на Златка в Инстаграм се вижда, че Джизъса наистина много прилича на синът на Тони Стораро. "Ама ти с Фики ли си на почивка?!", подхвърлят уж на шега фенове на двойката.

Луксозни придобивки

Явно Райкова и любимият й, както и много други, не се притесняват да пътуват по време на пандемия. Блондинката не може да се оплаче от липса на пари и често си позволява не само екзотични почивки, но и други луксозни придобивки.

Чисто нов автомобил

През изминалата година много хора бяха засегнати от върлуващия коронавирус и изпаднаха във финансова криза, ала не и Златка, която неотдавна се обзаведе с чисто нов автомобил - Мерцедес GLЕ купе. Запознати издават, че плеймейтката от няколко месеца пори софийските улици с луксозното возило. Благо не остава по-назад от жена си и също се фука със скъпа придобивка - бял Мерцедес S класа. Откъде семейството е извадило 300 бона за новите коли, не е ясно.

Съмнения за укриване на доходи

Джизъса отдавна прекрати спортната си кариера и сега развива детска футболна школа, а жена му се занимава с онлайн магазина си за дрехи.  Отлично осведомени източници твърдят, че заради охолния начин на живот, който Райкова демонстрира, от НАП са я погнали със съмнения за укриване на доходи. Фирмата й е била обект на пълна данъчна проверка, но не е известно дали са установени злоупотреби. Имаше период, когато финансовото положение на Джизъса хич не беше цветущо. Малко след развода с бившата си съпруга Есмер Омерова той почти фалира и се наложи да разпродава имуществото си, за да закрепи бюджета си. Стартира няколко различни бизнеса, но всички претърпяха неуспех. Наргиле барът му фалира едва след няколко месеца съществуване. Сега обаче с гордост демонстрира скъпи коли и други белези на лукса. Златка е категорична, че с любимия й мъж ще се подкрепят и в добро, и в лошо. Освен с онлайн търговия, плеймейтката се занимава още и с реклами в мрежата. Тя промотира различни продукти в личния си Инстаграм профил - от хапчета за отслабване до кремове за лице и памперси, пише "Уикенд". [caption id="attachment_657499" align="aligncenter" width="250"]Благой Георгиев се превърна в двойник на Фики сн. hotarena.net Благой Георгиев се превърна в двойник на Фики сн. hotarena.net[/caption] Блондинката не ще да си спомня за миналото си на еротичен модел и казва, че иска хората да я възприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на облекла. Тя е категорична, че никога вече няма да се снима гола, защото Благо е много ревнив, а и семейният живот сега е приоритет за нея, предават от hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)