Петя Дикова се сбогува с…

Няма намерение да прекъсва майчинството си
0

Няма намерение да прекъсва майчинството си

Втора поредна година Петя Дикова стои далеч от камерите на бТВ. В частната медия тя водеше светското предаване “Култ”, преди да роди двамата си синове.

През април 2019 г. щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков роди първородния си син Александър. Само година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не променила плановете й да се върне на малкия екран.

Петя Дикова
Няма намерение да прекъсва майчинството си

Петя Дикова нямала никакво намерение да се появи отново като водеща на светското предаване. Решаващ фактор в решението й изиграла смъртта на продуцента на “Култ” Емил Дилчев. Припомняме, че той угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет. Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него.

Петя Дикова планирала да започне да работи по отделни проекти в бТВ, за които да й плащат на парче. В никакъв случай обаче няма намерение да прекъсва майчинството си.
По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и “Култ”, Дикова откровено призна, че работата в телевизията й не й липсва.

Липсвал й само Емо Дилчев. “Всяко нещо с времето си”, лаконично коментира Петя работата си. Занапред тя мислела да се изявява зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър.

Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на 2019г.у тя направи за бТВ авторски филм за него. Но така и не се появи в авторското си предаване, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова.
“Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на “Култ”, заяви Пипи. Тя обаче не гледала как се справя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването драстично се увеличил, пише show.blitz.bg, позовавайки се на „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.