Нещо ужасно сполетя Сашо Кадиев! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Разплака се като малко момче от болка

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев се разплака като малко момче.

До тази случка се стигна заради силна физическа болка. Неговата известна майка Катето Евро пък категорично му забрани да посещава свой приятел. Именно той е в основата на инцидента.

Сашо Кадиев

Разплака се като малко момче от болка

Тв водещият на „Преди обед“ пусна лайф в Инстаграм. Той обаче категорично не очаквал, че след минути ще го сполети това нещо. Негови последователи закриха очи от ужасната гледна, на която се наложи да станат свидетели.

Докато се подстригвал при фризьора си, той му предложил нова и модерна за мъжете процедура – премахване на космите от носа чрез кола маска. За целта се взима клечка за уши, потапя се в топлата кола и след това се пъха в носа.

Сашо Кадиев се съгласил на процедурата. Клечката обаче се троши няколко пъти и фризьорът и бръснар не успя да измъкне лепкавата съставка от носната кухина на актьора.
След няколко неуспешни опита, в крайна сметка сцената завърши с щастлив край.

Той обаче бе щастлив само за процедурата, тъй като физиономията и сълзите на Сашо Кадиев издават колко болезнено е било всичко.
„Саше, забранявам ти да посещаваш салона на Стоян! Мама“, написа Катето Евро под въпросното клипче. От това става ясно, че тя също познава фризьора на сина си. Няма никакво съмнение, че тя лично ще се разправя с него за причиненото неудобство на любимото й синче, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар