Тази истина за Димитър Рачков остави всички с отворена уста

Гласувайте за статията

Предаването ще се излъчва на гърба на „Папараци“

Тази истина за комика Димитър Рачков остави всички с отворена уста.

Оказва се, че Рачков се е превърнал в истинска машина за пари. След успеха, който пожъна с моноспектъла си „Забраненото шоу на Рачков” и с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова, актьорът се завръща в ефира на Нова телевизия. Любопитна реклама, която се завъртя на малкия екран разкри, че датата е 7 март, неделя.

В забавния видеоклип актьорът е дегизиран като брадясал корабокрушенец, който лежи в схлупена колиба в гората. Отчаян, актьорът чете вестник, който на първа страница съобщава „Халваджиян изрита Рачков”. На ръката на Рачков има огромна татуировка с надпис „Маги завинаги”.

Димитър Рачков

Предаването ще се излъчва на гърба на „Папараци“

Оказа се, че предаването на Рачков ще се излъчва на гърба не на Цитиридис, а на „Папараци – ново 20” по Би Ти Ви.
Към днешна дата то се води от бившата житейска половинка на комика – Мария Игнатова. Отношенията между някогашните партньори и без това са силно обтегнати. По всяка вероятност предстоящото ще налее допълнително масло в огъня. Повече от ясно е, че глуповатите „Папараци” ще бъдат размазани от мощния комедиен заряд на Рачков.

Златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лв. за появата си веднъж седмично

Източници на „Уикенд” разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лв. за появата си веднъж седмично. С тлъстия хонорар от 40 000 лв. на месец в пика на финансовия недоимък за актьорското съсловие, Рачков ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен актьор. Той отдавна се подготвял да води собствено шоу. Предаването трябвало да започне още миналата година, но стартът му се отложил заради пандемията от коронавирус. Тя отмени временно и пътуващия му спектакъл „Забраненото шоу на Рачков”.

Първи гост във вечерното шоу на комика ще е колегата му Краси Радков. Напук на очакванията на Слави Трифонов, че именно той ще дебютира като гост в предаването, Рачков избрал най-голямата звезда в екипа му. Краси е водещ на забавното шоу „Златна рибка” в телевизията на Слави „7/8 ТВ”. Именно в него гологлавият шоумен обяви, че иска да е първия гост на Митко. „Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост”, издаде Слави. Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си конкурент Краси, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар