Деси Банова съобщи сензационна вест

Гласувайте за статията

Деси Банова съобщи сензационна вест

Деси Банова разкри какво се случва с нея. Съпругата на бившия президент заяви, че се завръща в телевизията през септември.

„Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен“, сподели блондинката.

Госпожа Плевнелиева днес навърши 41 години и очаква романтична изненада от съпруга си.

Празникът на любовта на влюбените прекараха пред камината и в добро настроение.

„С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи“, сподели още синоптичката.

Двамата със съпруга й все още не са изкрали коронавируса и са особено внимателни. Те спазват стриктно всички противоепидемични мерки.

Деси Банова сподели, тя семейството й няма нищо против ваксината.

„Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски“, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да е променят към добро за целия свят“, споделя още Банова, цитирана от „България Днес“, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар