Александра Сърчаджиева: Сега ще направя дисекция на себе си! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Александра Сърчаджиева излива душата си в моноспектакъл

Според слуховете в последно време Александра Сърчаджиева била в лоши отношения с баща си актьора Йосиф Сърчаджиев  заради претенции към имотите му.

Алекс заяви, че не няма никакви претенции съдебно или мислено, към наследство на своя баща. Съпругата на Йосиф, писателката Райна Томова, е негова тръпка още от времената, когато актьорът е едва 18-годишен. Според Сърчаджиева именно тя има огромно влияние върху всичките му решения.

Лични истории

Освен историите за връзката си с майка си и Иван, Александра планира да сподели в моноспектакъл и за студеното отношение на 75-годишния си баща и Йосиф Сърчаджиев.

Алекс и майка й са изоставени от актьора, когато съпругата на Ласкин е едва на една годинка. Още тогава баща й започва дело за фамилията си. Поведената съдебна битка целяла да отнеме последното имена Алекс и Сърчаджиев дори успява да победи на първа инстанция.

Въпреки че запазва фамилията си, актрисата никога не е приета и обичана от баща си, така както са другите му две деца. Самият той е признал греха си към Александра и знае, че ще го издължи в някой от следващите си животи. Сърчаджиев дори не познава собственото си внучка.

Допреди няколко години той отказваше да говори за Александра и дори побесняваше ако някой си позволи да пита за семейните им драми. Най-силен удар от баща си понесе Алекс, когато актьорът направи изявление, че има една дъщеря и нейното име е Ани. По думите на Сашка тя е виждала само веднъж баща си, когато е била на 11 години в една сладкарница.

Според спомените на актрисата майка й Пепа Николова е била много против кандидатстването и в НАТФИЗ дори спряла да й говори. По плановете на Пепа дъщеря й трябвало да стане адвокат, но Алекс и до ден днешен се чуди откъде майка й е измислила тази фикс идея.

В последните седмици новината, че Алекс Сърчаджиева готви моноспектакъл за живота си силно развълнува феновете й. Известен факт е, че екзистенциалният път на актрисата е изпълнен с тежки загуби и трудни моменти. Именно поради тази причина интересът към спектакъла се засилва все повече с наближаването на дебюта.

Трудни моменти

Освен за мъжа си и бащата на детето си непрежалимия  Иван Ласкин, звездата на „Шивачки“ ще разкаже за най-трудните моменти от театралната, сцена както и за тайните на татко си, пише „Телеграф“.

„Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други“, призна Алекс. „Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си“, разкри актрисата.

Александра Сърчаджиева разкрива душата си в моноспектакъл сн. hotarena.net

Александра Сърчаджиева разкрива душата си в моноспектакъл сн. hotarena.net

Сценарият на моноспектакъла е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо, син на легендарния Константин Коцев. Премиерата е планирана за края на март или началото на април, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар