Скандал! Елизабет II праща Чарлз в клиника за алкохолици!? (Принцът пие от сутринта)

Гласувайте за статията

Принцът на Уелс се пристрасти към алкохола

Елизабет II и принц Чарлз скоро са имали голяма кавга. Повод за скандала бил алкохолът. Добре осведомени източници потвърждават, че синът на кралицата, който ще наследи трона от майка си от сутринта прекалява с напитките.

Напоследък ситуацията съвсем се влошила и това извади от релси Елизабет.

Източник, близък до кралското семейство твърди, че Чарлз бил толкова пристрастен към алкохола, че всяка сутрин още на закуска започва деня с голяма доза от джин и мартини. „До сега той никога не беше правил така и се напива след всяка закуска”, твърди информаторът.

Уелският принц с ултиматум от кралицата да спре пиенето
Снимка: Гугъл

Кралицата обаче строго го предупреди, че ако не се справи с този проблем ще го принуди да постъпи в клиника за рехабилитация и сега всички са крайно притеснени”, продължава същия източник.

Според кралският съветник Джон Темпъл в тази ситуация нищо чудно Чарлз да бъде принуден да се откаже от короната в полза на Уилям ако кралицата слезе от трона. Той признава, че херцогът на Кеймбридж е по-добрият избор за кралството.

За разлика от своя баща, който  има един неуспешен брак зад гърба си и се е забърквал в различни скандали, по-големият му син е по-неутрален ,по-мирен и има семейство за пример, предават от reporter.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар