Мерием Узерли показа новия си любим (Семейно празнуват РД на Лара – Снимки)

0

Хюрем султан пусна снимки с бащата на бебето на рождения ден на Лара

 

37-годишната Мерием Узерли стана майка за втори път . Актрисата роди дъщеря, която се казва Лили Кой. Звездата от „Великолепният век“ отглежда  и по-голямата си  наследница – Лара , която наскоро празнува рожден ден.

На 10 февруари момичето навърши седем години. В чест на това събитие, изпълнителката на ролята на Хюрем султан в известния исторически сериал организира домашно парти за дъщеря си в стил „Super Mario Bros.“ – любимата й компютърна игра. Актрисата не само поръча торта с главните герои, но и се изяви като аниматор.

Мерием беше облечена в синя униформа на един от братята Марио, червена тениска и шапка със съответното лого. В кадър се появи и мъж, облечен в костюм на динозавъра от играта. Феновете не видяха лицето му, но помислиха, че това вероятно е новият избраник на Узерли, същият американец, който стана баща на най-малката й дъщеря.

Снимки: Инстаграм

„Честит рожден ден на моята Лара! 7 години! Лили, мама и татко също много те обичат. Бог да пази всички деца по света ”, – написа към кадрите, публикувани в личния й блог, Мерием.

В чест на празника актрисата организира семейно състезание за геймъри. Младата майка, нейният партньор и дъщеря й се забавляваха, играейки видео игра. Рожденичката, облечена в цветна рокля и розови чорапогащи, изглеждаше доволна и щастлива.

Фенове поздравиха Лара за рождения й ден. „Хубаво е, че новият ти мъж обича голямата ти дъщеря, струва си много“, „Какво сладко парти, толкова си страхотна. Честит рожден ден Лара”,пишат почитателите на турско-гермнската звезда, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.