Зрители на бунт срещу Магърдич Халваджиян

Искат си Рачков обратно
0

Искат си Рачков обратно

Зрителите се вдигнаха на бунт срещу продуцента Магърдич Халваджиян.

Във Фейсбук страницата на шоуто „Като две капки вода“ се завихри доста ожесточен диспут. В основата му бе отсъствието на Димитър Рачков в новия сезон на формата за имитатори.

За пръв път в историята му тази пролет комикът от Бургас няма да се качи на сцената в тандем със Зуека. Мястото му ще заеме неговият колега Герасим Георгиев-Геро.

Магърдич Халваджиян
Искат си Рачков обратно

Както вече стана ясно, причината Рачков да не води „Капките“ е самостоятелното му тв шоу, което трябва да стартира през март в ефира на Нова телевизия. Заради рокадата обаче се надига бунт сред зрителската аудитория на предаването. Тя не може да припознае Геро като заместник на своя любимец.

Герасим Георгиев зае мястото на Рачков и в „Маскираният певец“.
Феновете на бургазлията буквално задръстиха с коментари страницата на шоуто в социалната мрежа. Не са недоволни от това, че ще гледат Геро и в „Капките“. Потребителите масово настояват Рачков да се върне и заплашват да не гледат новия сезон, ако това не се случи.

„Ако братята арменци Халваджиян четат, бих искал да предложа Геро, Рачков и Зуека тримата да водят. Но понеже са арменци, предполагам, че ще им се досвидят пари за хонорар на Рачков“; „Без Рачков това предаване няма да бъде същото. Ще загубите много от зрителите си! Рачков със Зуека са незаменими!“; „Този сезон ще е критичен. Зрителският интерес ще спадне, защото точно Рачков привличаше публиката. Много от зрителите гледаха предаването именно заради паузите, в които Рачков забавляваше всички“. Това гласят само малка част от стотиците коментари на бунтуващи се срещу отсъствието на комика зрители.

Протестите им обаче няма да променят нищо. На практика завръщането на Димитър Рачков на сцената на „Като две капки вода“ на този етап е невъзможно. Би било извън всякакви телевизионни принципи едно и също лице да е водещ персонаж в две продукции, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.