Маринела Арабаджиева се размина на косъм със смъртта

Гласувайте за статията

Здравословното състояние на Маринела Арабаджиева се влошава

Преди няколко дни Маринела Арабаджиева е получила хипертонична криза. Кръвното й налягане се повишило до стойности 190/150. Само няколко минути след това милионерката преживява хипотонична криза, по време на която кръвното й достига до стойности 60/40.

След като колабира, тя е била откарана по спешност в болница. Там са й били поставени системи.

В края на 2019 година Арабаджиева бе на крачка от смъртта. Тогава животът й отново бе спасен от медици от МВР болница.

Лекарите установиха, че сред здравословните й проблеми са животозастрашаваща хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи, както и многократно колабиране.

Тогава бизнес дамата бе докарана в болницата в безсъзнание, а състоянието й бе стабилизирано след намесата на специалистите, припомня Хотарена.

В края на миналата година Темида се смили над Маринела и позволи да тя бъде поставена под домашен арест и изведена от килията, след като направи опит за самоубийство през лятото.

На 17 юли Маринела бе приета в частната болница, след като стана ясно, че е приела огромна доза от лекарството хлофазолин, което се пие при хипертонични кризи. След като лекарите я стабилизирали, Арабаджиева е прегледана и от психиатър. Според него при нея има висок риск от самоубийство, както и чувство за безнадежност и безпомощност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар