Сашо Кадиев разкри причината за редовните си закъснения за ефир

Той за пореден път изби рибата
0

Той за пореден път изби рибата

Най-после стана ясна причината, поради която Сашо Кадиев закъснява редовно за ефир.

Той е известен не само с театралните си роли и уменията си на водещ, а и с редовните си закъснения.
По този начин Сашо Кадиев изправя на нокти екипа на „Преди обеди“ и най-вече екранната си партньорка Деси Стоянова.

Сашо Кадиев
Той за пореден път изби рибата

На дипломирания актьор най-накрая му се откъсна от сърцето признанието за това каква най-често е причината Деси да открива сама предаването „Преди обед“.
„Да, закъснявал съм няколко пъти, било е драстично. Веднъж закъснях, защото се ударих с колата от бързане. Закъснявам, защото имам проблеми с перисталтиката. Случвало се е в ефир да ми е доста напечено. Редовно ми се ходи до тоалетна. Освен това, закъснявам за ефир също и защото съм бил в кенефа“, обоснова кусура си Кадиев.

Сашо закъснява не само за телевизията, но се е случвало да не отива навреме и за представленията си. Това издаде неотдавна в интервю театралният продуцент Кирил Кирилов, който работи със сина на Катето Евро.
„Свикнали сме му на Сашо и не му се сърдим, но само с глоби се оправят нещата“, отсече Кирилов.

Заради роднинството си Катерина Евро, синът й редовно е подозиран, че се е вредил с връзки като водещ на „Преди обед“.
„В крайна сметка майка ми не е министър-председател, не може да каже къде да отида. Разбира се, когато родителят на един човек е популярен, стават една идея по-лесно нещата. Но веднага се разбира дали ставаш за тая работа и в годините става ясно.

И ако не ставаш, няма значение кой е баща ти и коя е майка ти. Майка ми например не знаеше, когато преди 9 години Жоро Тошев ми се обади да ме покани в „Преди обед“.

Тя много се изненада. Посъветва ме да помисля, защото това може да попречи на работата ми в театъра. Така и стана“, коментира актьорът-водещ, отбелязва pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.