Княгиня Калина е неузнаваема (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Състоянието й е в резултат на лекарска грешка

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, е неузнаваема.

Тя винаги се е отличавала с голяма доза ексцентричност. Чест прави на българската престолонаследничка, че избра да се завърне да живее в България със семейството си. Тримата със съпруга ѝ – мореплавателят и пътешественик Китин Муньос и сина им – Симеон-Хасан, ще обитават двореца „Царска Бистрица“ в Боровец.

княгиня Калина

Състоянието й е в резултат на лекарска грешка (снимката в ляво, на която е със син тюрбан)

Припомняме, че през последните 12 години те живяха в Мароко.
„Правя това заради обичта ми към моя баща – царят, обичта ми към България и това колко щастлив се чувства синът ми в страната, в която е роден. Баща ми е млад по дух и ме разбира много добре. Винаги е бил моята голяма подкрепа. Когато се разхождам с него в България, се чувствам горда, виждайки обичта и уважението на българите към него.

Ще живеем в двореца „Царска Бистрица“, където се омъжих, изживях бременността си и също така там израсна Симеон-Хасан през първите си две години. Обичам да се губя в тези гори, да обикалям планините, яздейки, да посещавам Боровец и Самоков, за да видя пазарите, улиците, хората…“, сподели 49-годишната княгиня Калина.

Тя е единственото дете на Симеон Сакскобургготски с българско гражданство

 

княгиня Калина Тя е единственото дете на Симеон Сакскобургготски с българско гражданство. Актуални снимки на княгинята и нейното семейство разкриха, че проблемите с носа й не само не са намерили решение, но обонятелният й орган изглежда още по-зле от преди, пише „Уикенд“.

Съпругът й Китин Мутьос разкри пред испанското списание „Hola“, че причината не е манията й по пластични операции. Става въпрос за лекарска грешка, допусната в далечната 1999 г.

Когато княгиня Калина била на 8 години, счупила двата си предни зъба. Тогава тя посетила зъболекар в Лондон, който трябвало да облече проблемните й резци. За лош късмет, зъболекарят пробил твърде много основата на челюстната кост, увреждайки я необратимо.

княгиня Калина Лекарската грешка причинила сериозни проблеми – остро възпаление и вирусна инфекция, което довело до нова интервенция.
През 2000 г. по време на експедиция на Китин, на която била и Калина, условията в морето причинили жестоко обостряне на инфекцията. Състоянието й се влошило, като възпалението засегнало и част от окото.

Княгиня Калина била оперирана по спешност, като приоритет било премахването на инфекцията. Именно то причинявало увреждания от естетичен характер.
Най-важно било да се спасят окото и носът й.

За първи път Калина се появи с опериран нос на сватбата си с мореплавателя Антонио Муньос Валкарсел през 2002-ра в резиденция „Царска Бистрица“. Тогава тя избра за сватбена рокля българска национална носия, пише zajenata.bg.

княгиня Калина

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар